Concurs de achiziție CRTD18027_Piese de mobier

Concurs pentru achiziționarea bunurilor prin metoda cererii ofertelor de prețuri

Denumirea organizației beneficiar: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

Sediul organizației beneficiar: str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, MD-3006, Republica Moldova.

Persoana de contact din cadrul organizației beneficiar: Babici Ion, tel: +373 69014443, e-mail:  ibabici@gmail.com.

Obiectul achiziției: Piese de mobilier.


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Are 12 ani și o pasiune pentru filmare, indiferent de care parte a obiectivului se află.
Este vorba de Maria Banda, o tânără vlogheriță din Soroca, cunoscută în mediul online ca “The Mashaguy”. Fetița are deja peste 1650 de abonați la canalul său de pe Youtube. Vlogherița este elevă în clasa a VII-a la Liceul Teoretic “Alexandr Pușkin”, dorește să studieze regia și să îmbrățișeze o carieră cinematografică, iar planurile sale și le leagă de “Hollywood”. Eleva este pasionată de vloguri de vreo doi ani, iar din telefonul conectat la internet află tot ce o interesează despre cum se filmează și montează un film de scurt metraj.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La 13 și 14 octombrie la Soroca se desfășoară stagiul de formare pentru cadrele didactice “Educația centrată pe copil”. Activitatea are loc în cadrul Proiectului ”Promovarea sporită a participării copiilor romi în educație”.
Stagiul de formare cu genericul “Educația centrată pe copil” are loc la Centrul de Resurse pentru Tineret "DACIA" și este destinat profesorilor din Liceul "Alexandr Pușkin" și Gimnaziul "Dumitru Matcovschi" (Soroca),
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

Ședință de constituire a Coaliției Locale pentru Transparența Bugetară
La Soroca a fost constituită coaliția locală pentru transparență bugetară
Pe 12 octombrie, în municipiul Soroca, a avut loc ședința de constituire a coaliției locale pentru transparența bugetară a primăriei municipiului Soroca. Coaliția este o structură informală, constituită din liderii organizațiilor societății civile, activiști locali, reprezentanți ai sectorului de afaceri, scopul căreia este de a identifica și implementa o serie de măsuri menite să sporească transparența bugetară a municipiului Soroca. cei 30 de membri ai coaliției vor participa activ în procesul de elaborare și aprobare a proiectului de decizie privind bugetul municipal pentru anul viitor.
Coaliția locală pentru transparența bugetară este o inițiativă a proiectului „Bugete transparente și cetățeni activi pentru dezvoltare durabilă” implementată de către Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”. Partenerul local în implementarea acestui proiect este Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA”, care va asigura secretariatul Coaliției, asigurând relaționarea membrilor cu reprezentanții Primăriei și Consiliului municipal din Soroca.

Citeste mai departe
Categoria: Comunicate

La data de 11 octombrie 2018, au avut loc alegerile Președintelui Consiliului Local al Tinerilor, la care au participat tinerii consilieri. La funcția de Președinte a Consiliului Local al Tinerilor și-au depus candidatura 3 tineri:

Mușcinschi Nicoleta, Liceul Teoretic „Constantin Stere”;

Cebotarean Cristina, Liceul Teoretic „Constantin Stere”.

Chistol Alina, Licul Teoretic ”Petru Rareș”
Citeste mai departe

Categoria: Știri

La data de 04 octombrie 2018, s-a desfăşurat prima şedinţă de constituire a noului Consiliului Local al Tinerilor Soroca, la care au participat 21 de consilieri cu drept de vot.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Consiliul Local al Tinerilor este o structură de reprezentare a tinerilor dintr-o localitate, o formă de asociere care permite tinerilor să-şi exprime părerile şi să-şi realizeze propriile proiecte, un mijloc de împuternicire a tinerilor în calitate de cetăţeni activi care pot identifica şi soluţiona diferite probleme.

Scopul creării Consiliului Local al Tinerilor este crearea unuimediu în care tinerii se pot exprima şi dialoga între ei şi cu administraţia publică locală, în problemele care îi afectează în mod direct.

Consiliul Local al Tinerilor va avea ca obiectiv identificarea nevoilor tinerilor şi realizarea de proiecte la nivel  local, care răspund intereselor acestora, promovarea participării tinerilor în comunitate
Citeste mai departe

Categoria: Știri


1 2 ... 397 >>