EVS anunță lansarea a patru programe de voluntariat de lungă durată. Fiecare dintre ele implică lucrul cu tineri din diferite regiuni ale țărilor vizate. Iată principalele sarcini ale voluntarilor care vor fi selectați.

Germania
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Concurs de achiziționarea serviciilor_CRT DACIA

CONCURS PENTRU ACHIZIȚIONAREA SERVICIILOR PRIN METODA CERERII OFERTELOR DE PREȚURI

DENUMIREA ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

SEDIUL ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE (adresa depunerii ofertelor și desfășurării concursului): str. Mihail Sadoveanu nr. 21, or. Soroca, MD-3006, raionul Soroca, Republica Moldova, e-mail: crt.dacia@gmail.com, web: http://www.youthsoroca.md.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Un nou proiect în vederea încurajării elevilor de a participa în procesul de luare a deciziilor a fost lansat ieri 15 februarie, de Centrul de Resurse pentru Tineret ”DACIA”.

Ana Corețchi, Director al Proiectului Educațional, Departamentul Buna Guvernare Fundația Soros-Moldova, Elena Cociurcă, Direcția Învățământ Soroca și instituțiile
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Astăzi, s-a organizat în incinta gimnaziului „Valeriu Dumbravă”, sat. Cioreşti, şcoala taţilor, unde s-a discutat despre delicvenţa juvenilă.

Specialiştii, Biroului de Probațiune Nisporeni și Șeful de post al comunei Cioreşti au desfăşurat o activitate de prevenire la care au participat părinți, în special tați, unde au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea delincvenţei juvenile şi reducerea riscului de victimizare.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Copiii beneficiază, conform legislației în vigoare, de o serie de drepturi care le asigură protecție și asistență, însă respectarea acestora revine, în sarcina părinților. Aceștia sunt răspunzători pentru creșterea și asigurarea dezvoltării copiilor, ținând seama de interesul lor.

Aceasta a fost tema prezentată de Șeful de post al postului de poliţie a comunei Cioreşti, Prodan Ion, în incinta gimnaziului Vulcăneşti, în cadrul activității şcoala mamelor.

”Educația este un drept fundamental al copilului, stipulat de
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Proiectul presupune 3 seminarii ce vor avea loc în Stuttgart, Germania, perioada 11 – 15 aprilie, urmat de seminarul din Chișinau, Moldova, 12 - 16 septembrie, iar ultimul seminar va avea loc în Strasbourg, Franța14 – 18 noiembrie.

Grupul de participanți, format din maxim 6 reprezentanți din fiecare țară, vor participa la toate cele 3 seminarii pe care proiectul le cuprinde.

#Grupul-țintă: Tineri implicați în activitățile societății civile,
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Absolvenții care nu au promovat examenul de BAC în anii 2015, 2016, 2017 pot depune cererea pentru susținerea repetată a examenului la secretariat(anticameră), până la data de 15.02.2018.

Conform regulamentului, în caz de nepromovare, examenul de Bacalaureat poate fi susținut de cel mult două ori în decursul următorilor 3 ani.
Citeste mai departe

Categoria: Știri


<< 1 2 3 ... 374 >>