Dacă ești interesat/ă de media și vrei să înțelegi rolul presei, dacă realizezi conținut pe social media și vrei să afli cum îți poți îmbunătăți abilitățile de promovare online, participă la tabăra de vară organizată de Centrul Media pentru Tineri. Subiectul general – educația media pentru tineri.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

UN Women Moldova invită facilitatorii și experții de gen, experții în domeniul alegerilor și al participării politice a femeilor, care activează în Moldova, să participe la o instruire pentru formatori în domeniul consolidării capacităților candidatelor în alegeri. Programul de formare are drept scop să ofere trei aspecte de bază la fel de importante pentru potențiale lidere: cunoștințe, aptitudini și încredere. Acesta oferă informații despre procesul de identificare a candidatelor și despre alegeri, rolurile și responsabilitățile candidatelor, planificarea
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Șase absolvenți ai Școlii Profesionale Soroca, beneficiari ai Proiectului ”Suport pentru integrarea profesională a tinerilor pe piața muncii FOCUS III”, au fost angajați recent la restaurantul ”SALAT” din municipiul Soroca. Tinerii au beneficiat de suport din partea Centrului DACIA, la pregătirea CV-ului, scrisorii de intenție, cât și la prezentarea pentru interviu.  

Tinerii angajați sunt mulțumiți de locurile de muncă obținute, menționând că solicitări de angajare în câmpul muncii sunt puține, în special pentru absolvenți, şi atunci când se prezintă la un interviu agentul economic de obicei menționează că nu corespunde postului solicitat.

Ca proaspăt absolventă a Școlii Profesionale, care eram în căutarea unui job, cel mai important lucru pentru mine este să conștientizez că, reușita în carieră depinde de
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Consiliul Raional Soroca și Secția Cultură și Turism organizează Concursul ”Logo-ul și sloganul turistic al Raionului Soroca”

Secțiuni de competiție:

Secțiunea 1: ”Logo-ul turistic al Raionului Soroca”
Participanții la această secțiune vor respecta următoarele
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Cum a fost posibil ca să fie schimbată situația cu privire la educația copiilor de etnie romă din satul Vulcănești și care au fost principalele rezultate atinse în cadrul Proiectului ”Promovarea sporită a participării copiilor romi în educație”, au fost principalele subiecte din cadrul conferinței de totalizare organizate de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în parteneriat și cu suportul Reprezentanței UNICEF în Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Știri

În conformitate cu Planul de activități în domeniul tineret din cadrul Raionului Soroca 2018, unde a fost planificat constituirea Consiliul Raional de Tineret, acesta fiind o premisă primordială pentru a implica tinerii în procesul decizional.

Nicuța Vladimir, Vicepreședintele Consiliului Raional Soroca, prezent la ședință, a menționat că activismul
Citeste mai departe

Categoria: Știri

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, anunţă începerea procesului de selectare a participanților la Treningul de formare a tinerilor formatori de opinie ”Mituri și realități despre violența în familie”. Vor fi selectați 20 de tineri, în bază de concurs, şi formaţi ca lideri formatori de opinie. Treningul va fi organizat în cadrul Centrului DACIA, cu o durată de 3 zile, şi va include instrumente metodologice inovaţionale de formare, bazate pe ateliere practice, simulare, lucru în grupuri,
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


<< 1 2 3 ... 385 >>