ADR NORDMinisterul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor și Agenţia de Dezvoltare Regională Nord au dat startul ETAPEI DOI a celui de-al 2-lea Apel de Propuneri de Proiecte (APP 2)

ETAPA DOI constă în elaborarea și depunerea cererilor complete de finanțare în rezultatul notelor conceptuale selectate și aprobate de Consiliul Regional pentu Dezvoltare Nord. 


Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Un proiect național lansat pentru sprijinul centrelor de tineret

Pe data de 1 iunie, în incinta Centrului DACIA, s-a desfășurat conferința de lansare din cadrul Proiectului “Consolidarea capacităților centrelor de resurse pentru tineret în promovarea participării tinerilor”. La acest eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Local al Tinerilor din Soroca, cât și oficiali din partea autorităților publice locale, mass-media , alte organizații neguvernamentale și instituții publice.
Citeste mai departe

Categoria:

ONG MostenitoriiConcursul de mini-granturi "Creșterea nivelului de profesionalism al societății civile din Moldova”

Organizația Obșteasca a Copiilor și Tinerilor “Moștenitorii” (Bălți, Moldova) în colaborare cu Centrul pentru Democrație din Europa de Est (Varșovia, Polonia) anunță despre lansarea ediției II a concursului de mini-granturi “Creșterea nivelului de profesionalism al societății civile din Republica Moldova”, realizat cu suportul financiar al Fondului National Endowment for Democracy.
Citeste mai departe

Categoria: Granturi

Un model pentru tinerii antrerenori

Ce face omul cînd are nevoie de bani? Pentru aşi întreţine familia, lasă casa, familia şi pleacă peste hotare în căutarea unui loc de muncă bine plătit. Aceasta este soluţia la majoritatea moldovenilor, însă nu şi la Alexandru Topor, un tînăr din satul Alexandru cel Bun, raionul Soroca. El a scris un proiect, a cîştigat un grant şi şi-a deschis propria afacere.

Sursa: http://www.sortv.mdCiteste mai departe
Categoria:

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIAComunicat de presă

or. Soroca, str. Mihai Sadoveanu 21, Centrul DACIA
Conferința de lansare, 01 iunie 2012, 14:00

Centrul de Resurse pentru Tineret ”DACIA” lansează oficial Proiectul “Consolidarea capacităţilor centrelor de resurse pentru tineret în promovarea participării tinerilor”, scopul căruia este extinderea şi îmbunătăţirea serviciilor oferite de către centrele de resurse pentru tineret în susţinerea participării tinerilor. Activităţile proiectului ţintesc în 12 centre de resurse pentru tineri din Republica Moldova, care au beneficiat şi beneficiază în continuare de suport din partea statului şi prin care, utilizând resursele acestora, vor fi consolidate la nivel local consiliile locale ale tinerilor, ca un instrument democratic de participare la elaborarea, implementarea şi evaluarea politicilor de tineret.
Citeste mai departe

Categoria: Comunicate

FILMEAZĂ! PREZINTĂ! SCHIMBĂ!

Concursul Foto şi Video PLURAL+ Moldova 2012  oferă şansa tinerilor de a-şi exprima viziunile şi opiniile pe marginea migraţiei şi diversităţii, promovând schimbările pe care şi le doresc.

Chişinău, 28 Mai 2012 – Alianţa Civilizaţiilor (Iniţiativa ONU) şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, Organizaţia Naţiunilor Unite în Moldova, OWH Studio şi Şcoala de Fotografie a lui Roman Rybaleov au plăcerea de a invita tinerii din Moldova să participe la Concursul Foto şi Video PLURAL + MOLDOVA 2012,  exprimându-se pe marginea subiectelor ce ţin de migraţie şi diversitate.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Burse pentru fete din instituţii de tip internat.

Ediţia a II-a a proiectului

Centrul de Informaţii Universitare anunţă lansarea proiectului “Burse pentru fete din instituţii de tip internat”, ediţia a II-a, organizat în parteneriat şi cu suportul financiar al Fundaţiei „Orange Moldova” şi susţinut de Ministerul Educaţiei şi de Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei din RM. Proiectul are drept scop susţinerea fetelor din instituţiile de tip internat din Moldova, în vederea facilitării accesului acestora la educaţie. În anul de studii 2012-2013 vor fi oferite, în bază de concurs, 80 de burse în valoare de 12000 MDL fiecare.


Citeste mai departe

Categoria: Burse


<< 1 ... 372 373 374 ... 385 >>