La data de 08 februarie 2018, consilierii și membrii Consiliului Local al Tinerilor din oraşul Soroca, împreună cu Secretarul Consiliului au fost în vizită la Secția Cultură și Turism Soroca. Tinerii au fost întâmpinați generos de către Grigore Bucătaru, şeful secţiei, dar și de către specialistul principal din cadrul Palatului de Cultură Soroca, Anatol Rudei.


După momentul de salut, Bucătaru Grigore, şeful secţiei de Cultură şi Turism, a prezentat o informație amplă despre subdiviziunile secției, dar şi despre activitățile acestora și specialiștii responsabili. În cadrul ședinței, ambele părți au prezentat planul anual de activitate, şi au fost stabilite mai multe activități comune care pot fi realizate în viitorul apropiat în cadrul unei colaborări reciproce.

De asemenea, Anatol Rudei, specialist principal din cadrul Palatului de Cultură, a menționat că este deschis să acorde consultații în organizarea activităților culturale pe care Consiliul Local al Tinerilor, planifică să le realizeze în cadrul acestui mandat. Consilierii au fost încântanţi de schimbul realizat cu Secţia Cultură şi Turism Soroca, în cadrul căreia le-au fost oferite sfaturi utile cu privire la manifestările planificate dar și pentru ideile noi, care au fost identificate în urma vizitei de astăzi.

Această activitate este realizată conform Planului de Activități al Consiliului Local al Tinerilor din Soroca pentru anul 2018, act normativ după care activează consiliul în parteneriat cu Secția Cultură și Turism Soroca din cadrul Consiliului Raional Soroca.