La data de 21 martie 2018 în cadrul Proiectului ”Suport pentru integrarea profesională a tinerilor pe piața muncii FOCUS III”, în incinta Inspectoratului de Poliție Soroca a fost realizată o ședință informativă cu scopul de a prezenta prioritățile proiectului, de a facilita procesul de constituire unui climat eficient de cooperare în domeniul integrării pe piața muncii a tinerilor din comunitățile raionului Soroca.

În cadrul ședinței specialiștii Direcției Resurse Umane a Inspectoratului de Poliție, domnul  Guțan Valeriu și Munteanu Valeriu au fost informați despre contribuția proiectului în cazul angajării tinerilor specialiști. Aceștia au salutat proiectul și s-au arătat dispuși să colaboreze cu Centrul de Resurse pentru Tineret ”DACIA” în cadrul acestui proiectul. În acest context, Valeriu Guțan și Munteanu Valeriu, au prezentat  care sunt posturile vacante pentru specialiști cu studii superioare și cu studii medii de specialitate.

Vă reamintim, că în luna ianuarie 2018, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, a lansat Proiectul ”Suport pentru integrarea profesională a tinerilor pe piața muncii FOCUS III”. Proiectul va fi implementat pe o durată de 3 ani, în care vor fi angajați în câmpul muncii cel puțin 270 de tineri.

Proiectul ”Suport pentru integrarea profesională a tinerilor pe piața muncii-FOCUS III”, va fi implementat de Centru de Resurse pentru Tineret DACIA, susținut financiar de către Fundația Servicii de dezvoltare din Liechtenstein (LED) în Republica Moldova și cu contribuția la nivel local din partea Consiliului Raional Soroca și Primăriei Municipiului Soroca.