Se caută tineri specialiști pentru următoarele LOCURI VACANTE:

 • vânzător-consultant;
 • asistent medical;
 • barmen, chelner, bucătar;
 • cusătorese;
 • frizer;
 • psiholog;
  Citeste mai departe
  Categoria: Anunțuri

Mister Soroca 2018La data de 24 februarie 2018, va avea loc concursul „Mister Soroca 2018”, în sala de festivități a Palatului de Cultură din municipiul Soroca, începând cu ora 15:30. Doritorii de a participa în cadrul concursului vor depune dosarul până la data de 21 februarie 2018, ora 12:00.

Concursul „Mister Soroca 2018”, are drept scop promovarea imaginii pozitive a bărbatului în societate, precum și a activismului civic în rândul tinerilor din municipiul Soroca.

 Probele concursului sunt:

1. Prezentarea – până la 7 min;

2. Proba intelectuală;

3. Prezentarea artistică – 6 min;

4. Defilare - costum de gală;

5. Proba surpriză.


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Se caută tineri specialiști pentru următoarele LOCURI VACANTE:

 • vânzător-consultant;
 • asistent medical;
 • barmen, chelner, bucătar;
 • cusătorese;
 • frizer.

CINE POATE BENEFICIA ȘI CE FEL DE ASISTENȚĂ ISE OFERĂ?

Dacă ești TÂNĂR, cu vârsta cuprinsă între 16-30 ani, ești rezident ai raionului Soroca, ai absolvit sau ești în curs de formare profesională, sau chiar dacă încă nu ai o formare profesională, ai posibilitatea să beneficiezi de un suport complex din partea Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, pentru ați căuta un loc de muncă potrivit și sigur, a te consulta cu aspectele ce țin de legislația muncii, a fi sprijinit în procesul de negociere a locului de muncă dorit cu potențialii angajatori, inclusiv la necesitate poți beneficia de un supliment suplimentar la salariu pentru perioada de adaptare și integrare profesională, iar pentru tinerii din localitățile rurale ale raionului, care au necesități financiare și nu beneficiază de suport din partea familiei, aceștia pot fi găzduiți gratuit în apartamentele sociale ale organizației.


Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM), cu suportul Fundaţiei pentru Copii „Pestalozzi” (Elveţia), anunţă concurs de selectare a 40 de tineri pentru schimbul intercultural în Satul Copiilor, Trogen, Elveţia. În cadrul schimbului intercultural, în perioada 20 aprilie – 10 mai
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

Dragi tineri, lucrători și specialiști de tineret, reprezentanți din cadrul autorităților publice, mass-media, instituții și organizații donatoare din țară și peste hotare, politicieni și lideri neformali, care sunt implicați în domeniul tineret din Republica Moldova,

Cu un deosebit respect, echipa Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, Vă aduce sincere felicitări cu ocazia tuturor sărbătorilor de iarnă.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

CONCURS DE SELECTARE A LICEELOR PENTRU PROIECTUL "ABILITAREA ELEVILOR ÎN VEDEREA IMPLICĂRII ÎN PROCESUL DECIZIONAL"

Fundația Soros-Moldova lansează în 2018 o nouă inițiativă, care prevede antrenarea elevilor în buna guvernare a instituției de învățământ, inclusiv prin sporirea rolului Consiliului elevilor în luarea deciziilor. Inițiativa este susținută financiar de Fondul Youth Exchange și Programul de Sprijinire a Educației al Fundațiilor pentru o Societate Deschisă
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri

POSTUL VACANT: Asistent de proiect.

PROIECT: „Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional”.

CONTEXT: Postul vacant de Asistent de Proiect, este oferit în cadrul Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, la implementarea Proiectului „Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional”, proiect care va fi lansat în ianuarie 2018, scopul căruia este de a antrena elevii în buna guvernare a instituției de învățământ, inclusiv prin sporirea rolului Consiliului elevilor în luarea deciziilor. Proiectul „Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional”, este implementat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, și susținut financiar de Fundația Soros-Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Anunțuri


1 2 ... 98 >>