6 tineri pot participa la proiectul Erasmus+ „Healthy body – Healthy ealthy mind”, organizat de către asociația Socialinis Veiksmas din Lituania și Centrul ARTICO.

Obiectivul principal al acestui schimb de tineri este de a promova viața responsabilă, grija de corpul și rațiunea personală. Iar scopul proiectului este de a dezvolta gândirea critică a tinerilor în ceea ce privește influența pozitivă și negativă a societății asupra lor și abilitatea de a-și alege
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Universitatea Tehnică a Moldovei se află în căutarea tinerilor talentați și dornici de a crea lucruri frumoase. An de an aceasta organizează concursul „Tânărul creator”, în cadrul căruia elevii şcolilor, liceelor şi colegiilor își pot prezenta creațiile în domeniile „Creativitatea tehnică” şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură”.

La concurs pot participa elevi ai claselor superioare, individual
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

EVS anunță lansarea a patru programe de voluntariat de lungă durată. Fiecare dintre ele implică lucrul cu tineri din diferite regiuni ale țărilor vizate. Iată principalele sarcini ale voluntarilor care vor fi selectați.

Germania
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Proiectul presupune 3 seminarii ce vor avea loc în Stuttgart, Germania, perioada 11 – 15 aprilie, urmat de seminarul din Chișinau, Moldova, 12 - 16 septembrie, iar ultimul seminar va avea loc în Strasbourg, Franța14 – 18 noiembrie.

Grupul de participanți, format din maxim 6 reprezentanți din fiecare țară, vor participa la toate cele 3 seminarii pe care proiectul le cuprinde.

#Grupul-țintă: Tineri implicați în activitățile societății civile,
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Candidaţii care au promovat examene cu recunoaştere internaţională pentru certificarea competenţelor lingvistice în limbi străine, pot obține nota „zece” din oficiu la proba de limbă străină a examenului de bacalaureat.

Elevii care corespund cerinţelor stipulate în Anexele nr.1 şi nr.2 ale Ordinului nr.157 din 20 martie 2015, vor depune
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Centrul de Informații Universitare anunță programul de burse la Universitatea Central Europeană (CEU) pentru anul academic 2018-2019. Programul se adresează studenților aflați în ultimul an de studiu sau absolvenților care au obținut diploma de licență în cadrul unei instituții de învățământ superior acreditate.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Poți să scrii o poveste de călătorie convingătoare? Ascunse în vârfurile abrupte și în orașele pline de culoare ale Argentinei sunt mii de povești care așteaptă a fi găsite și povestite. Se caută trei scriitori de călătorii pentru a descoperi istoria, cultura și peisajele din Argentina.

Câștigătorii își vor perfecționa abilitățile în Buenos Aires în timpul unui atelier intens de patru zile cu scriitor profesionist de călătorie și contribuitor la The New York Times, Tim
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


1 2 ... 76 >>